Menu Sluiten

Plotter Papier


Plotter papier

Informatie over plotter papier.

Bij zeefdruk is plotter papier een gebruikelijke bedrijfsvoorraad. Ook bedrijven maken vaak gebruik van dit soort printmedium.

Er zijn vele soorten plotter papier en de afmetingen kunnen verwarrend zijn. Hier zijn enkele van de meest voorkomende maten. Laten we eens kijken wat ze zijn. Bij het kopen van plotter papier is het belangrijk om de juiste te kiezen. De breedte van de papierrol is een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van het juiste papier.

Het standaard plotter papier is 24×36 inch. Een rol met een breedte van 24 inch is geschikt voor de meeste bouwkundige tekeningen. De lengte van de rol plotterpapier wordt in voet aangegeven.

De meeste technische papiersoorten worden verkocht op rollen van 150, 300, en 500 voet, maar sommige varianten zijn verkrijgbaar op rollen van 650 voet. Er zijn vele soorten plotterpapier verkrijgbaar.

Er zijn twee hoofdtypen plotter papier. Er zijn gecoate en ongecoate versies verkrijgbaar. De eerste is de duurste. Het tweede type is het minst duur en komt het meest voor.

CAD plotter papier is ook verkrijgbaar in glanzende en matte afwerkingen. Als u niet zeker bent over het verschil, probeer dan te experimenteren met een paar verschillende soorten om te zien wat het beste bij u past. U kunt zelfs een paar verschillende soorten uitproberen en zien welke het beste bij uw behoeften past.

Plotter papier is een zeer nuttig hulpmiddel voor architecten en ingenieurs om breed formaat documenten van hoge kwaliteit te maken. Omdat ze zo breed zijn, zijn ze kosteneffectief en gemakkelijk te hanteren voor grote drukopdrachten.

U vindt een grote verscheidenheid aan formaten en stijlen, en ze zijn zelfs verkrijgbaar in aangepaste formaten.

Er zijn ook verschillende soorten Graytex plotter papier, en elk type heeft zijn eigen voor en nadelen.

Info over plotter papier

Berichtgeving over Plotter papier

Wat is er belangrijk bij het kiezen van plotter papier.

Let er bij het kiezen van plotter papier op dat het bij uw machine past.

Toner plotter papier heeft meestal een kern van 3 inch. Inkjet plotter papier heeft meestal een kleinere diameter en een kleinere kern. Het gebruik van het juiste papierformaat voor uw machine is belangrijk voor een groot aantal toepassingen.

Inkjetprinters zijn bijvoorbeeld populair, en misschien bent u op zoek naar bepaalde specifieke inkjetprintmedia.

Meer info over plotter papier nu op reprozaman.be.

Tags

Assortiment Plotter Papier | Diktes Plotter Papier | Evolutie Plotter Papier | Formaten Plotter Papier | Gecoat Plotter Papier | Gewichten Plotter Papier | Grafisch Plotter Papier |